Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή
Πέμπτη, 05 Ιούνιος 2014 00:00

Διατροφικά Συμπληρώματα Για Άσκηση-Ενδυνάμωση

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

powersolutionnfitnessΤα συμπληρώματα διατροφής είναι ειδικά σκευάσματα τα οποία περιέχουν συστατικά που στη "φυσική τους μορφή", θα τα βρίσκαμε σε διάφορες τροφές ή φυτά. Πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε περίπτωση που η διατροφή του ατόμου δεν είναι επαρκής και οι ανάγκες του ατόμου είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που μπορεί να καλύψει μια φυσιολογική διατροφή. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει για κανένα λόγω να αντικαθιστούν τις τροφές

Όλοι… στον αγώνα. Οι αθλητές για τα μεγάλα σκορ και εμείς για τις επιδόσεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Με τη φύση «χορηγό» συστατικών που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε αλλά και να ενισχύσουμε τις αντοχές μας, τους μύες μας και τις αρθρώσεις μας, αλλά και την αυτοπεποίθηση και εμφάνισή μας, είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές.

Προσοχή για επαγγελματίες αθλητές οι οποίοι κάνουν πρωταθλητισμό και υπόκεινται σε αντι- ντόπινγκ έλεγχο θα πρέπει να προσέχουν ειδικά πριν από τους αγώνες τα συμπληρώματα που καταναλώνουν να είναι ειδικά για αθλητές που ακολουθούν τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντι-Ντόπινγκ (World Anti-Doping Agency, WADA).

Η κατανάλωση ποιοτικών και κατάλληλων συμπληρωμάτων διατροφής πριν και μετά την άσκηση ή την προπόνηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για να προσφερθούν στον οργανισμό σε περίσσεια τα συστατικά που πρέπει άμεσα να αναπληρωθούν λόγω κατανάλωσής τους, να αυξηθούν τα άμεσα διαθέσιμα αποθέματα ωφέλιμης ενέργειας για την άσκηση, για την ευεργετική επίδραση στον μεταβολισμό της άσκησης, για να αυξηθεί σημαντικά η ενεργητικότητα και η αντοχή παρατείνοντας σημαντικά τη δυνατότητα και τον χρόνο της άσκησης, να μειωθεί σημαντικά η τοξίκωση του οργανισμού από τοξικούς μεταβολίτες που παράγονται κατά την άσκηση, να αυξηθεί σημαντικά η απόδοση της άσκησης αυξάνοντας σημαντικά τη δύναμη, την αντοχή του μυοσκελετικού συστήματος και την γράμμωση και τον όγκο των μυών (εξαρτάται από το είδος της άσκησης). Επίσης, θα βοηθήσουν σημαντικά με τον διπλασιασμό του ρυθμού μεταβολισμού στην καύση άχρηστων θερμίδων και λιπώδους ιστού.

Φυσικά, το ποσοστό απορρόφησης και η ενσωμάτωσης στον οργανισμό των συστατικών των συμπληρωμάτων διατροφής εξαρτάται κατά πολύ από την ποιότητά τους. Η καθαρότητα, η επεξεργασία των συστατικών, οι αναλογίες της περιεκτικότητας στην φόρμουλα του συμπληρώματος, η καθαρή περιεκτικότητα (τιτλοποίηση) των φυτικών εκχυλισμάτων που περιέχονται καθορίζουν σημαντικά την αποδοτικότητά του και την ασφαλή χρήση του. Η χρήση περίσσειας ποσότητας από την απαραίτητη ενός συστατικού στην φόρμουλα του συμπληρώματος όχι μόνο ωφέλιμη δεν είναι αλλά μπορεί να αποδειχθεί βλαβερή. Συνήθως αυτό γίνεται για λόγους «εντυπωσιασμού» προσθέτοντας σε περίσσεια κάποιο σχετικά «φθηνό» συστατικό. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η επιλογή ενός ποιοτικού συμπληρώματος διατροφής μόνο εύκολη δεν είναι και προφανώς η περιεκτικότητα σε ικανό και βέλτιστο αριθμό συστατικών (ένα σκεύασμα με αρκετές θετικές δράσεις και συνολικά υψηλή απόδοση) πραγματικά ποιοτικών, σε ενδεδειγμένες αναλογίες, αφορά ιδιαίτερα ακριβά σκευάσματα συμπληρωμάτων.

Η ENERGON BIOTECH κάνει για σας την καλύτερη επιλογή ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και φυσικών σκευασμάτων, από υψηλότατης εξειδίκευσης εταιρείες και επιστημονικές ομάδες απ’ όλο τον κόσμο, όπου η κορυφαία ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα παραγωγής πληρούν τις ισχυρότερες απαιτήσεις στη Φαρμακευτική και τη Διατροφική βιομηχανία, σε ιδιαίτερα προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές!

Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH είναι υψηλότατης ποιότητας και καθαρότητας φυσικά παράγωγα και τιτλοποιημένα φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς γενετικά τροποποιημένα παράγωγα, αλλεργιογόνα, και ουσίες ντόπινγκ. Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH  είναι μικτής ή συνδυασμένης σύστασης και δράσης και αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και συνεργατών.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;
Γιατί τα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, ασφαλή, κλινικά δοκιμασμένα και προσδίδουν άμεσα και σταθερά επιθυμητά αποτελέσματα και παρέχονται σε εσάς σε ιδιαίτερα προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με το πραγματικό κόστος παραγωγής τους!!!

Διαβάστηκε 3055 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 08:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (WPI). »
TOP