Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή
Τρίτη, 26 Μάιος 2015 00:00

Tribulus Terrestris (Tribosyl) Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

36 1 thumb mediumΤο τριβόλι (tribulus terrestris) είναι ένα ισχυρό, γνωστό από τα αρχαία χρόνια, αφροδισιακό που δημιουργεί η ίδια η Μητέρα Φύση. Η ενεργή ουσία που περιέχει στα φύλλα του -η πρωτοδιοσίνη (protodioscin)- είναι σαπωνίνη η οποία συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης (της πιο σημαντικής ορμόνης των ανδρών) καθώς και μιας άλλης αναβολικής ορμόνης που ονομάζεται δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA). Μπορεί το τριβόλι να ακούγεται “αρσενική” ουσία, όμως, σύμφωνα με μελέτες, το συγκεκριμένο εκχύλισμα δεν ωφελεί μόνο τους άνδρες αλλά ωφελεί και τις γυναίκες -και μάλιστα κατά τη διάρκεια σημαντικών φάσεων που ενδεχομένως περνάει ο ψυχοσωματικός τους κόσμος.

Μερικά από τα οφέλη που παρέχει το τριβόλι στους άνδρες είναι η ώθηση στην έκλυση της τεστοστερόνης -ανεβάζοντας τα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης (luteinizing hormone)-, η στήριξη που παράσχει στην σπερματογένεση -αυξάνοντας το πλήθος αλλά και την ευελιξία των σπερματοζωαρίων-, η αποτελεσματική βελτίωση στην στυτική λειτουργία καθώς και η βελτίωση που χαρίζει στην λειτουργία του προστάτη. Για τις γυναίκες, τα οφέλη του tribulus terrestris είναι, μεταξύ άλλων, η τόνωση της λίμπιντο, η βελτίωση των αναπαραγωγικών μηχανισμών του σώματος, η ρύθμιση των θηλυκών ορμονών κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και η καταπράυνση διαφόρων αρνητικών καταστάσεων ψυχολογικής και σωματικής φύσεως όπως είναι η υπερένταση, η κακή διάθεση, η αδιαθεσία κλπ.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν είστε άνδρας ή γυναίκα, ενισχύστε τον οργανισμό σας με το TRIBOSYL ή με το TRIBULUS 1000, δυο ισχυρά αφροδισιακά συμπληρώματα διατροφής της ENERGON BIOTECH που έχουν ως βάση τους το τριβόλι (tribulus terrestris). Με το TRIBOSYL ή με το TRIBULUS 1000 θα δώσετε στον οργανισμό και στο σώμα σας την αναζωογόνηση που χρειάζεται, θα αναπτερωθεί η ψυχολογία σας και θα είστε γεμάτοι ενέργεια την στιγμή που θα…την χρειαστείτε με τον/την σύντροφό σας!

Διαβάστηκε 1408 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 08:45
TOP