Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή
Πέμπτη, 05 Ιούνιος 2014 00:00

Βιολογικά Συμπληρώματα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

biorganicH ENERGON BIOTECH παρουσιάζει τα νέα βιολογικά προϊόντα της, με πιστοποιημένες 100% βιολογικές – με την ευρωπαϊκή σήμανση βιολογικής γεωργίας – ανεπεξέργαστες τροφές, χωρίς χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απορρόφηση των συστατικών και την καλύτερη αξιοποίησή τους από τον οργανισμό. Τα βιολογικά συμπληρώματα είναι απαλλαγμένα των πιο συνηθισμένων αλλεργιογόνων ουσιών (βάσει Ευρωπαϊκού Κανονισμού), στις οποίες περιλαμβάνονται τα δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, τα οστρακοειδή, το γάλα, τα αυγά, τα ψάρια, οι ξηροί καρποί (φιστίκια, καρύδια), η σόγια, το σέλινο, η μουστάρδα (σινάπι), ο σησαμόσπορος, τα λούπινα, καθώς και οι θειούχες ενώσεις (διοξείδιο του θείου, θειώδη) σε συγκέντρωση άνω των 10 ppm. Επιπλέον, φέρουν διπλή εγγύηση ταυτότητας, που διασφαλίζεται από ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους ανεξάρτητου εργαστηρίου.

Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH είναι υψηλότατης ποιότητας και καθαρότητας φυσικά παράγωγα και τιτλοποιημένα φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς γενετικά τροποποιημένα παράγωγα, αλλεργιογόνα, και ουσίες ντόπινγκ. Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH  είναι μικτής ή συνδυασμένης σύστασης και δράσης και αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και συνεργατών.

Γιατί βιολογικά συμπληρώματα διατροφής;

Τα βιολογικά συμπληρώματα διατροφής (εκχυλίσματα) τα επιλέγουμε για δύο, κυρίως, λόγους:

  1. γιατί περιέχουν μεγαλύτερες ποσότητες θρεπτικών συστατικών,
  2. γιατί δεν περιέχουν τοξικές ουσίες – κυρίως φυτοφάρμακα – και χημικά πρόσθετα.

Σήμερα, γνωρίζουμε ότι εκτός από τις «απαραίτητες» θρεπτικές ουσίες (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, βιταμίνες, μέταλλα) υπάρχουν και χιλιάδες άλλες – γνωστές και άγνωστες – που παίζουν ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Οι ουσίες αυτές βρίσκονται κατεξοχήν στις ανεπεξέργαστες τροφές και τα βότανα. Αυτός είναι ο λόγος που τα βιολογικά συμπληρώματα της ENERGON BIOTECH, εκτός από τη δραστική ουσία η οποία εμπεριέχεται σε γνωστή καθαρή συγκέντρωση (τιτλοποιημένη), περιέχουν και αυτούσιο βότανο, ενώ όλα σχεδόν τα προϊόντα της περιέχουν και φυσικές ανεπεξέργαστες ουσίες.

Τα βιολογικά συμπληρώματα διατροφής (φυτικά εκχυλίσματα) έχουν μεγαλύτερη αξία όταν περιέχουν και ανεπεξέργαστες ουσίες και ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν οι ουσίες αυτές είναι βιολογικής καλλιέργειας.

Η «άλλη λογική» στα συμπληρώματα διατροφής

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι δομημένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ανακάμπτει και να αυτοϊάται, διαθέτοντας θαυμαστούς μηχανισμούς άμυνας. Αυτή η λογική διέπει τα διατροφικά συμπληρώματα της ENERGON BIOTECH, η οποία καινοτομεί με έξυπνες και ποιοτικές λύσεις που προσφέρουν μια καλύτερη καθημερινότητα. Στη βάση της καλής υγείας βρίσκεται η αποτοξίνωση, διαδικασία αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και απαραίτητη προϋπόθεση για την ορθή πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών.

Εξίσου σημαντική είναι και η άριστη κατάσταση των φυσιολογικών συστημάτων του οργανισμού και ιδιαίτερα η εύρυθμη λειτουργία τους. Η συμπλήρωση της διατροφής με τα κατάλληλα βιολογικά συμπληρώματα θεωρείται από τους ερευνητές η καλύτερη ασπίδα ενάντια στις σύγχρονες εκφυλιστικές παθήσεις (καρδιοπάθειες, καρκίνοι, διαβήτης, Alzheimer κλπ.), ιδίως όταν αυτά προέρχονται από οργανικές φυτικές πηγές.

Έξυπνες, πλήρως βιοδιαθέσιμες και 100% φυσικές φυτικές φόρμουλες για όλα τα παραπάνω, αλλά και για: αντιοξειδωτική-αντιγηραντική δράση, γερά μαλλιά, νύχια και επιδερμίδα, απόλυτα πράσινη διατροφή 50 συστατικών και πλέον υπάρχουν στη φαρέτρα της ENERGON BIOTECH.

Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH είναι υψηλότατης ποιότητας και καθαρότητας φυσικά παράγωγα και τιτλοποιημένα φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς γενετικά τροποποιημένα παράγωγα, αλλεργιογόνα, και ουσίες ντόπινγκ. Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH  είναι μικτής ή συνδυασμένης σύστασης και δράσης και αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και συνεργατών.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;
Γιατί τα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, ασφαλή, κλινικά δοκιμασμένα και προσδίδουν άμεσα και σταθερά επιθυμητά αποτελέσματα και παρέχονται σε εσάς σε ιδιαίτερα προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με το πραγματικό κόστος παραγωγής τους!!!

Διαβάστηκε 2556 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 08:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας »
TOP