Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή
Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 00:00

Ομορφία και Ευεξία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

omorfiaΜετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά ή μετά από μια εξαντλητική καθημερινότητα που περιλαμβάνει οικιακά και τη φροντίδα των παιδιών ο οργανισμός έχει ανάγκη από χαλάρωση. Το στρες όμως που μας καταβάλλει κατά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων μας δε λέει να μας αφήσει ακόμη και την ώρα που πάμε για ύπνο. Όσο ένας οργανισμός στρεσάρεται τόσο πιο πολύ καταναλώνει, «καίει», βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Από την άλλη μεριά το οξειδωτικό στρες που δημιουργείται από το επιβαρυμένο ρυπογόνο περιβάλλον που ζούμε, την κακή και μη ποιοτική-βιολογική διατροφή, την επίπονη καθημερινότητα και εν γένει τις συνήθειες και τον σύγχρονο τρόπο ζωής πρέπει να εξισορροπηθεί και αντιμετωπισθεί από τον εξασθενισμένο οργανισμό μας. Με ποιο τρόπο μπορούμε να χαλαρώσουμε αλλά και να διορθώσουμε τη διάθεση μας σε καθημερινή βάση και να παραμείνουμε υγιείς σε αυτόν τον καθημερινό σύγχρονο πόλεμο; Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή διατροφή και στις τροφές που μπορούν να καταπολεμήσουν το άγχος που μας διακατέχει. Φυσικά λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών του σύγχρονου τρόπου ζωής, που φθείρουν και γερνούν τον οργανισμό μας, είναι απαραίτητη η λήψη  συμπληρωματικών διατροφικών συστατικών και φυσικών τιτλοποιημένων δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων υψηλής ποιότητας.

Η Energon Biotech κάνει για σας την καλύτερη επιλογή ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και φυσικών σκευασμάτων, από υψηλότατης εξειδίκευσης εταιρείες και επιστημονικές ομάδες απ’ όλο τον κόσμο, όπου η κορυφαία ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα παραγωγής πληρούν τις ισχυρότερες απαιτήσεις στη Φαρμακευτική και τη Διατροφική βιομηχανία, σε ιδιαίτερα προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές!

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι ειδικά προϊόντα τα οποία περιέχουν μεμονωμένα ή συνδυαζόμενα συστατικά και ουσίες που, στη "φυσική τους μορφή", εμπεριέχονται σε διάφορες τροφές ή φυτά. Τα προϊόντα αυτά, αφού υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία διατίθενται στην κατανάλωση, χρησιμοποιούνται για τη συμπλήρωση της διατροφής, αν κι εφόσον η διατροφή αυτή δεν είναι επαρκής ή οι ανάγκες του συγκεκριμένου ατόμου είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να καλύψει μία "φυσιολογική" διατροφή (Aμερικανική Ιατρική Εταιρία, 1994). Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό, τα συμπληρώματα απλά συμπληρώνουν τη διατροφή μας - δεν αντικαθιστούν τις τροφές, δεν αποτελούν υποκατάστατό τους και δεν έχουν "μαγικές", θεραπευτικές ή άλλες, ιδιότητες.

Το επιτελείο της ENERGON BIOTECH παρακολουθώντας την παγκόσμια επιστημονική πρόοδο στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής σας προσφέρει μερικά από τα πιο αποτελεσματικά ελιξίρια ενέργειας και ευεξίας και ομορφιάς.

Τα συμπληρώματα διατροφής που έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, στην αύξηση της σωματικής και πνευματικής αντοχής, στην υψηλή παροχή ενεργητικότητας, ευεξίας και στην διατήρηση «νεανικής» ζωντάνιας σωματικής και πνευματικής είναι: βιταμίνες (συμπλέγματα ή μίγματά τους), φυσικές ουσίες (κυστεΐνη, συνένζυμο Q10, καρνοσίνη, νορβαλίνη, φωσφατιδυλχολίνη, ΗΜΒ, ινοσίνη κ.λ.π.) και συστατικά φυτικών εκχυλισμάτων, τα οποία δρουν προάγοντας τον μεταβολισμό και την πρωτεϊνοσύνθεση, έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προάγουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού, έχουν αντι-γηραντική δράση, προστατεύουν από φθορές τους ιστούς και τα οργανικά συστήματα.

Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECHείναι υψηλότατης ποιότητας και καθαρότητας φυσικά παράγωγα και τιτλοποιημένα φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς γενετικά τροποποιημένα παράγωγα, αλλεργιογόνα, και ουσίες ντόπινγκ. Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH  είναι μικτής ή συνδυασμένης σύστασης και δράσης και αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και συνεργατών.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Γιατί τα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, ασφαλή, κλινικά δοκιμασμένα και προσδίδουν άμεσα και σταθερά επιθυμητά αποτελέσματα και παρέχονται σε εσάς σε ιδιαίτερα προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με το πραγματικό κόστος παραγωγής τους!!!

 

Διαβάστηκε 3254 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 12:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καφεΐνη και έλεγχος βάρους »
TOP