Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή
Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 00:00

Ελέγξτε το λίπος στη ζωή σας!!!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

fatcontrol

Ανάμεσα στα δραστικά συστατικά του CARB & FAT CONTROL , συγκαταλέγεται και η Rhodiola rosea (σε περιεκτικότητα 225mg). Η Rhodiola rosea είναι βότανο που ανακαλύφθηκε από Ρώσους επιστήμονες, το οποίο παρέχει πολλαπλά οφέλη για τον άνθρωπο. Εκτός από τις ικανότητές της στον τομέα της λιποδιάλυσης και στην τήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στο μυϊκό βάρος και το σωματικό λίπος, η “χρυσή ρίζα” (όπως ονομάζεται η Rhodiola rosea στα Ελληνικά) συμβάλλει και στην καταπολέμηση του στρες καθώς αυξάνει τις αντιστάσεις του ανθρώπινου οργανισμού απέναντι σε ποικίλους στρεσογόνους παράγοντες. Ήτοι το όφελος είναι διπλό.

Στην “μάχη” σας να ελέγξετε την συσσώρευση σωματικού λίπους ή να αφαιρέσετε από το σώμα σας τις ήδη μη επιθυμητές ποσότητές του, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αυτοπειθαρχία αποτελεί το σημαντικότερο όπλο. Όταν είστε πειθαρχημένοι και ακολουθείτε ένα σωστό πρόγραμμα σωματικής άσκησης και διατροφής, η απώλεια σε λιπώδη μάζα μοιάζει σχετικά “βατή” υπόθεση. Είναι κρίσιμης σημασίας όμως το συγκεκριμένο lifestyle να διατηρείται σταθερά “απαράβατο” χωρίς να αφήνετε περιθώρια για τυχόν “ατασθαλίες” τόσο στον τομέα της διατροφής όσο και στον τομέα της “αποχής” από την σωματική άσκηση.
Για βέλτιστα αποτελέσματα, δημιουργήστε με βάση τις ανάγκες σας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, χρησιμοποιήστε το CARB & FAT CONTROL σύμφωνα με τις συνιστώμενες οδηγίες και συνδυάστε την συνολική διατροφική αγωγή σας με ένα πρόγραμμα αεροβικής άσκησης για διάλυση του περιττού λίπους.

Εκτός από την αεροβική άσκηση με χρήση κάποιου στατικού ποδηλάτου ή ηλεκτρικού διαδρόμου στο γυμναστήριο, όσοι και όσες δεν έχετε την πολυτέλεια ή τον χρόνο να βρεθείτε σε έναν ανάλογο χώρο ή δεν διαθέτετε ανάλογο εξοπλισμό στο σπίτι, υπάρχει για σας το ίδιο το φυσικό περιβάλλον. Βγείτε έξω στον ελεύθερο χρόνο σας, φορέστε την φόρμα και τα αθλητικά σας παπούτσια και περπατήστε, κάντε χαλαρό jogging ή τρέξτε στον καθαρό αέρα προκειμένου να αυξήσετε τους ρυθμούς του μεταβολισμού σας και να αφαιρέσετε από πάνω σας όλο το περιττό λίπος που σας κάνει να νιώθετε μειονεκτικά με την εμφάνισή σας.

 

Διαβάστηκε 2241 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 08:49
TOP