Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή
Σάββατο, 05 Μάρτιος 2016 00:00

Σύμπλεγμα Βιταμινών Β

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

vitamins BΟ ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται βιταμίνες προκειμένου να λειτουργήσει σωστά. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι βιταμίνες Β οι οποίες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες και απαραίτητες.
Η κάθε βιταμίνη B έχει ξεχωριστές ιδιότητες και δράση, όμως όταν συνδυαστούν μαζί, οι βιταμίνες αυτές δρουν συνεργιστικά για την αποτελεσματικότερη βελτίωση των λειτουργιών του οργανισμού.

Τρίτη, 26 Μάιος 2015 00:00

Tribulus Terrestris (Tribosyl)

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

36 1 thumb mediumΤο τριβόλι (tribulus terrestris) είναι ένα ισχυρό, γνωστό από τα αρχαία χρόνια, αφροδισιακό που δημιουργεί η ίδια η Μητέρα Φύση. Η ενεργή ουσία που περιέχει στα φύλλα του -η πρωτοδιοσίνη (protodioscin)- είναι σαπωνίνη η οποία συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης (της πιο σημαντικής ορμόνης των ανδρών) καθώς και μιας άλλης αναβολικής ορμόνης που ονομάζεται δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA). Μπορεί το τριβόλι να ακούγεται “αρσενική” ουσία, όμως, σύμφωνα με μελέτες, το συγκεκριμένο εκχύλισμα δεν ωφελεί μόνο τους άνδρες αλλά ωφελεί και τις γυναίκες -και μάλιστα κατά τη διάρκεια σημαντικών φάσεων που ενδεχομένως περνάει ο ψυχοσωματικός τους κόσμος.

Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 00:00

Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (WPI).

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

proteini orou galaktosΌποιος ασχολείται σοβαρά με την σωματική του διάπλαση και ξοδεύει αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να διογκώσει τις μυϊκές του ομάδες, σίγουρα κάπου έχει στο σπίτι του κάποια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος (Whey Protein). Βάσει μελετών, έχει αποδειχθεί ότι τα συμπληρώματα διατροφής με πρωτεΐνη αποτελούν σημαντική επιλογή για μυϊκή διάπλαση, για την ελάττωση του σωματικού λίπους, για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και για την γενικότερη ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η αποτελεσματικότητα της πρωτεΐνης αυτής κατάφερε να κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον των επιστημόνων, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία σε αντίστοιχα συμπληρώματα διατροφής.

Κυριακή, 01 Μάρτιος 2015 00:00

BCΑΑ- Μια μεγάλη συνεργιστική δύναμη!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

BCAAΤα BCAA (Branched Chain Amino Acids) -ελληνιστί “Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλύσου”- ανήκουν στην κατηγορία των απαραίτητων αμινοξέων. Τα αμινοξέα που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν παράγονται από τον ανθρώπινο οργανισμό, επομένως πρέπει να προσλαμβάνονται μέσω της διατροφής (δηλ. μέσω της κατανάλωσης φυσικής τροφής και της χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής). Τα BCAA είναι τρία: λευκίνη (L-leucine), ισολευκίνη (L-isoleucine), βαλίνη (L-valine) και λειτουργούν συνεργιστικά με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος και την καταπολέμηση της κόπωσης που προκύπτει μετά από μια έντονη και σκληρή σωματική δραστηριότητα.

Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 00:00

Αδυνάτισμα και καρνιτίνη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

lipoburnerΈνα από τα πιο επιστημονικά ερευνημένα και εν δυνάμει αποδοτικά συστατικά που συμβάλλουν στην λιποδιάλυση, είναι η καρνιτίνη (L-carnitine). Η καρνιτίνη, εκτός της ισχύος που έχει στην ισορρόπηση και στην στήριξη ποικίλων λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού, αποτελεί και σημαντικό μεταφορέα λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, συμβάλλοντας έτσι στην μετατροπή των συγκεκριμένων λιπαρών οξέων σε πηγή ενέργειας που σημαίνει ότι αυξάνεται και ο μεταβολικός ρυθμός.

Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 00:00

Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

couple bedΤο καθημερινό άγχος, το κάπνισμα, η κακή διατροφή και η έλλειψη σωματικής άσκησης είναι παράγοντες που οδηγούν τον άνδρα σε μια δυσάρεστη -και συνάμα "ντροπιαστική" για τον ίδιο- κατάσταση η οποία συνδέεται με την μη ομαλή στυτική του λειτουργία. Ως άνδρας, γνωρίζεις ήδη πως η κατάσταση αυτή, προσθέτει επιπλέον προβλήματα στην προσωπική και σεξουαλική σου ζωή και, ως εκ τούτου, σε φορτίζει με ακόμα περισσότερο στρες και ιδιαίτερα τις στιγμές που θέλεις να…τα δώσεις όλα στην σύντροφό σου διαπιστώνοντας την επίμαχη στιγμή ότι δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις και να αποδώσεις τα…δέοντα στο κρεβάτι.

Κυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 00:00

Καφεΐνη και έλεγχος βάρους

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

fat control2Το THERMORIPPED, περιέχει ένα πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα δυνατό και γνωστό από τα αρχαία χρόνια συστατικό που δεν είναι άλλο από την καφεΐνη (200mg). Η καφεΐνη είναι μια ψυχοδραστική διεγερτική ουσία που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας καθώς την προσλαμβάνουμε σε ποικίλες μορφές (πέρα από το καθημερινό μας καφεδάκι). Εκτός από τις ισχυρές ικανότητές της στο θέμα της λιποδιάλυσης, η καφεΐνη ωφελεί τον ανθρώπινο οργανισμό παρέχοντάς του ενέργεια, μειώνοντας τον πόνο στο μυϊκό σύστημα και διευκολύνοντας την πνευματική οξύτητα.

Τετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 00:00

Ωμέγα 3 Λιπαρά

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

omega3Τα ω-3 λιπαρά οξέα, και συγκεκριμένα το EPA και το DHA, έχουν συνδεθεί με την καρδιαγγειακή υγεία χάρη στην αντιθρομβωτική τους δράση. Έρευνα επιστημόνων από το τμήμα Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Aalborg της Δανίας, η οποία δημοσιεύτηκε το 2010, έδειξε ότι οι άνδρες που κατανάλωναν πολλά ψάρια πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα είχαν 27% λιγότερες πιθανότητες εκδήλωσης εμφράγματος. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) πρότεινε σε γνωμοδότησή της το 2009 ως συνιστώμενη αναγραφόμενη τιμή στις ετικέτες τροφίμων τα 250 mg ω-3 λιπαρών οξέων μακράς αλύσου (EPA και DHA) την ημέρα, ποσότητα η οποία, σύμφωνα με τα περισσότερα ερευνητικά ευρήματα, φαίνεται να είναι ευεργετική για την καρδιαγγειακή υγεία υγιών ατόμων. Επιπλέον, κλινικές μελέτες έδειξαν πως η πρόσληψη EPA και DHA μπορεί να μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης της καρδιακής ανεπάρκειας και ότι η συμπληρωματική χορήγηση φαρμακευτικών δόσεων μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο ζωής σε ασθενείς με διεγνωσμένη καρδιακή ανεπάρκεια, αποτρέποντας την εμφάνιση περαιτέρω καρδιακών επεισοδίων.

Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 00:00

Ελέγξτε το λίπος στη ζωή σας!!!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

fatcontrol

Ανάμεσα στα δραστικά συστατικά του CARB & FAT CONTROL , συγκαταλέγεται και η Rhodiola rosea (σε περιεκτικότητα 225mg). Η Rhodiola rosea είναι βότανο που ανακαλύφθηκε από Ρώσους επιστήμονες, το οποίο παρέχει πολλαπλά οφέλη για τον άνθρωπο. Εκτός από τις ικανότητές της στον τομέα της λιποδιάλυσης και στην τήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στο μυϊκό βάρος και το σωματικό λίπος, η “χρυσή ρίζα” (όπως ονομάζεται η Rhodiola rosea στα Ελληνικά) συμβάλλει και στην καταπολέμηση του στρες καθώς αυξάνει τις αντιστάσεις του ανθρώπινου οργανισμού απέναντι σε ποικίλους στρεσογόνους παράγοντες. Ήτοι το όφελος είναι διπλό.

Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 00:00

9 AΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Diet1. Δεν πρέπει να κάνετε βάρη και έντονη σωματική άσκηση ενώ κάνετε δίαιτα γιατί ο λιπώδης ιστός μετατρέπεται σε μυϊκή μάζα: Ο λιπώδης ιστός δεν μπορεί ποτέ να μετατραπεί σε μύες. Αντίθετα, οι άνθρωποι που ασκούνται και αυξάνουν την μυϊκή τους μάζα, όχι μόνο χάνουν πόντους αλλά βελτιώνουν και τις καύσεις τους.

Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 00:00

Συμπληρώματα Διατροφής

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

foodsupplementsΟ ανθρώπινος οργανισμός για τη σωστή ανάπτυξη και την καλή λειτουργία του πρέπει να εφοδιάζεται καθημερινά με τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, φυσικές ουσίες που βρίσκονται μέσα στις τροφές. Η φτωχή όμως σε θρεπτικά συστατικά τροφή λόγω της βιομηχανοποίησής της, σε συνδυασμό με τις κακές διατροφικές συνήθειες που έχουμε υιοθετήσει, στερεί από τον οργανισμό μας τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη.

Ο ρόλος της χορήγησης συμπληρωμάτων διατροφής

Η προσέγγιση των διατροφικών αναγκών κάθε ατόμου είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση, καθώς αυτές διαφέρουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με τον τρόπο ζωής του, την ποιότητα των τροφών που καταναλώνει, το κάπνισμα, τη χρήση οινοπνεύματος, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τη λήψη φαρμακευτικών ουσιών, τις συνθήκες εργασίας- μελέτης, τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, την ηλικία του, κ.α.

Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 00:00

Ομορφία και Ευεξία

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

omorfiaΜετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά ή μετά από μια εξαντλητική καθημερινότητα που περιλαμβάνει οικιακά και τη φροντίδα των παιδιών ο οργανισμός έχει ανάγκη από χαλάρωση. Το στρες όμως που μας καταβάλλει κατά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων μας δε λέει να μας αφήσει ακόμη και την ώρα που πάμε για ύπνο. Όσο ένας οργανισμός στρεσάρεται τόσο πιο πολύ καταναλώνει, «καίει», βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Από την άλλη μεριά το οξειδωτικό στρες που δημιουργείται από το επιβαρυμένο ρυπογόνο περιβάλλον που ζούμε, την κακή και μη ποιοτική-βιολογική διατροφή, την επίπονη καθημερινότητα και εν γένει τις συνήθειες και τον σύγχρονο τρόπο ζωής πρέπει να εξισορροπηθεί και αντιμετωπισθεί από τον εξασθενισμένο οργανισμό μας. Με ποιο τρόπο μπορούμε να χαλαρώσουμε αλλά και να διορθώσουμε τη διάθεση μας σε καθημερινή βάση και να παραμείνουμε υγιείς σε αυτόν τον καθημερινό σύγχρονο πόλεμο; Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή διατροφή και στις τροφές που μπορούν να καταπολεμήσουν το άγχος που μας διακατέχει. Φυσικά λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών του σύγχρονου τρόπου ζωής, που φθείρουν και γερνούν τον οργανισμό μας, είναι απαραίτητη η λήψη  συμπληρωματικών διατροφικών συστατικών και φυσικών τιτλοποιημένων δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων υψηλής ποιότητας.

Πέμπτη, 05 Ιούνιος 2014 00:00

Βιολογικά Συμπληρώματα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

biorganicH ENERGON BIOTECH παρουσιάζει τα νέα βιολογικά προϊόντα της, με πιστοποιημένες 100% βιολογικές – με την ευρωπαϊκή σήμανση βιολογικής γεωργίας – ανεπεξέργαστες τροφές, χωρίς χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απορρόφηση των συστατικών και την καλύτερη αξιοποίησή τους από τον οργανισμό. Τα βιολογικά συμπληρώματα είναι απαλλαγμένα των πιο συνηθισμένων αλλεργιογόνων ουσιών (βάσει Ευρωπαϊκού Κανονισμού), στις οποίες περιλαμβάνονται τα δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, τα οστρακοειδή, το γάλα, τα αυγά, τα ψάρια, οι ξηροί καρποί (φιστίκια, καρύδια), η σόγια, το σέλινο, η μουστάρδα (σινάπι), ο σησαμόσπορος, τα λούπινα, καθώς και οι θειούχες ενώσεις (διοξείδιο του θείου, θειώδη) σε συγκέντρωση άνω των 10 ppm. Επιπλέον, φέρουν διπλή εγγύηση ταυτότητας, που διασφαλίζεται από ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους ανεξάρτητου εργαστηρίου.

Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH είναι υψηλότατης ποιότητας και καθαρότητας φυσικά παράγωγα και τιτλοποιημένα φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς γενετικά τροποποιημένα παράγωγα, αλλεργιογόνα, και ουσίες ντόπινγκ. Τα προϊόντα της ENERGON BIOTECH  είναι μικτής ή συνδυασμένης σύστασης και δράσης και αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και συνεργατών.

Πέμπτη, 05 Ιούνιος 2014 00:00

Διατροφικά Συμπληρώματα Για Άσκηση-Ενδυνάμωση

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

powersolutionnfitnessΤα συμπληρώματα διατροφής είναι ειδικά σκευάσματα τα οποία περιέχουν συστατικά που στη "φυσική τους μορφή", θα τα βρίσκαμε σε διάφορες τροφές ή φυτά. Πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε περίπτωση που η διατροφή του ατόμου δεν είναι επαρκής και οι ανάγκες του ατόμου είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που μπορεί να καλύψει μια φυσιολογική διατροφή. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει για κανένα λόγω να αντικαθιστούν τις τροφές

Όλοι… στον αγώνα. Οι αθλητές για τα μεγάλα σκορ και εμείς για τις επιδόσεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Με τη φύση «χορηγό» συστατικών που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε αλλά και να ενισχύσουμε τις αντοχές μας, τους μύες μας και τις αρθρώσεις μας, αλλά και την αυτοπεποίθηση και εμφάνισή μας, είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές.

TOP