Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή
Energon Biotech
Σάββατο, 05 Μάρτιος 2016 00:00

Σύμπλεγμα Βιταμινών Β

vitamins BΟ ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται βιταμίνες προκειμένου να λειτουργήσει σωστά. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι βιταμίνες Β οι οποίες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες και απαραίτητες.
Η κάθε βιταμίνη B έχει ξεχωριστές ιδιότητες και δράση, όμως όταν συνδυαστούν μαζί, οι βιταμίνες αυτές δρουν συνεργιστικά για την αποτελεσματικότερη βελτίωση των λειτουργιών του οργανισμού.

Τρίτη, 26 Μάιος 2015 00:00

Tribulus Terrestris (Tribosyl)

36 1 thumb mediumΤο τριβόλι (tribulus terrestris) είναι ένα ισχυρό, γνωστό από τα αρχαία χρόνια, αφροδισιακό που δημιουργεί η ίδια η Μητέρα Φύση. Η ενεργή ουσία που περιέχει στα φύλλα του -η πρωτοδιοσίνη (protodioscin)- είναι σαπωνίνη η οποία συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης (της πιο σημαντικής ορμόνης των ανδρών) καθώς και μιας άλλης αναβολικής ορμόνης που ονομάζεται δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA). Μπορεί το τριβόλι να ακούγεται “αρσενική” ουσία, όμως, σύμφωνα με μελέτες, το συγκεκριμένο εκχύλισμα δεν ωφελεί μόνο τους άνδρες αλλά ωφελεί και τις γυναίκες -και μάλιστα κατά τη διάρκεια σημαντικών φάσεων που ενδεχομένως περνάει ο ψυχοσωματικός τους κόσμος.

proteini orou galaktosΌποιος ασχολείται σοβαρά με την σωματική του διάπλαση και ξοδεύει αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να διογκώσει τις μυϊκές του ομάδες, σίγουρα κάπου έχει στο σπίτι του κάποια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος (Whey Protein). Βάσει μελετών, έχει αποδειχθεί ότι τα συμπληρώματα διατροφής με πρωτεΐνη αποτελούν σημαντική επιλογή για μυϊκή διάπλαση, για την ελάττωση του σωματικού λίπους, για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και για την γενικότερη ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η αποτελεσματικότητα της πρωτεΐνης αυτής κατάφερε να κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον των επιστημόνων, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία σε αντίστοιχα συμπληρώματα διατροφής.

BCAAΤα BCAA (Branched Chain Amino Acids) -ελληνιστί “Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλύσου”- ανήκουν στην κατηγορία των απαραίτητων αμινοξέων. Τα αμινοξέα που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν παράγονται από τον ανθρώπινο οργανισμό, επομένως πρέπει να προσλαμβάνονται μέσω της διατροφής (δηλ. μέσω της κατανάλωσης φυσικής τροφής και της χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής). Τα BCAA είναι τρία: λευκίνη (L-leucine), ισολευκίνη (L-isoleucine), βαλίνη (L-valine) και λειτουργούν συνεργιστικά με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος και την καταπολέμηση της κόπωσης που προκύπτει μετά από μια έντονη και σκληρή σωματική δραστηριότητα.

Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 00:00

Αδυνάτισμα και καρνιτίνη

lipoburnerΈνα από τα πιο επιστημονικά ερευνημένα και εν δυνάμει αποδοτικά συστατικά που συμβάλλουν στην λιποδιάλυση, είναι η καρνιτίνη (L-carnitine). Η καρνιτίνη, εκτός της ισχύος που έχει στην ισορρόπηση και στην στήριξη ποικίλων λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού, αποτελεί και σημαντικό μεταφορέα λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, συμβάλλοντας έτσι στην μετατροπή των συγκεκριμένων λιπαρών οξέων σε πηγή ενέργειας που σημαίνει ότι αυξάνεται και ο μεταβολικός ρυθμός.

Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 00:00

Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας

couple bedΤο καθημερινό άγχος, το κάπνισμα, η κακή διατροφή και η έλλειψη σωματικής άσκησης είναι παράγοντες που οδηγούν τον άνδρα σε μια δυσάρεστη -και συνάμα "ντροπιαστική" για τον ίδιο- κατάσταση η οποία συνδέεται με την μη ομαλή στυτική του λειτουργία. Ως άνδρας, γνωρίζεις ήδη πως η κατάσταση αυτή, προσθέτει επιπλέον προβλήματα στην προσωπική και σεξουαλική σου ζωή και, ως εκ τούτου, σε φορτίζει με ακόμα περισσότερο στρες και ιδιαίτερα τις στιγμές που θέλεις να…τα δώσεις όλα στην σύντροφό σου διαπιστώνοντας την επίμαχη στιγμή ότι δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις και να αποδώσεις τα…δέοντα στο κρεβάτι.

Κυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 00:00

Καφεΐνη και έλεγχος βάρους

fat control2Το THERMORIPPED, περιέχει ένα πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα δυνατό και γνωστό από τα αρχαία χρόνια συστατικό που δεν είναι άλλο από την καφεΐνη (200mg). Η καφεΐνη είναι μια ψυχοδραστική διεγερτική ουσία που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας καθώς την προσλαμβάνουμε σε ποικίλες μορφές (πέρα από το καθημερινό μας καφεδάκι). Εκτός από τις ισχυρές ικανότητές της στο θέμα της λιποδιάλυσης, η καφεΐνη ωφελεί τον ανθρώπινο οργανισμό παρέχοντάς του ενέργεια, μειώνοντας τον πόνο στο μυϊκό σύστημα και διευκολύνοντας την πνευματική οξύτητα.

Τετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 00:00

Ωμέγα 3 Λιπαρά

omega3Τα ω-3 λιπαρά οξέα, και συγκεκριμένα το EPA και το DHA, έχουν συνδεθεί με την καρδιαγγειακή υγεία χάρη στην αντιθρομβωτική τους δράση. Έρευνα επιστημόνων από το τμήμα Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Aalborg της Δανίας, η οποία δημοσιεύτηκε το 2010, έδειξε ότι οι άνδρες που κατανάλωναν πολλά ψάρια πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα είχαν 27% λιγότερες πιθανότητες εκδήλωσης εμφράγματος. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) πρότεινε σε γνωμοδότησή της το 2009 ως συνιστώμενη αναγραφόμενη τιμή στις ετικέτες τροφίμων τα 250 mg ω-3 λιπαρών οξέων μακράς αλύσου (EPA και DHA) την ημέρα, ποσότητα η οποία, σύμφωνα με τα περισσότερα ερευνητικά ευρήματα, φαίνεται να είναι ευεργετική για την καρδιαγγειακή υγεία υγιών ατόμων. Επιπλέον, κλινικές μελέτες έδειξαν πως η πρόσληψη EPA και DHA μπορεί να μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης της καρδιακής ανεπάρκειας και ότι η συμπληρωματική χορήγηση φαρμακευτικών δόσεων μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο ζωής σε ασθενείς με διεγνωσμένη καρδιακή ανεπάρκεια, αποτρέποντας την εμφάνιση περαιτέρω καρδιακών επεισοδίων.

Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 00:00

Ελέγξτε το λίπος στη ζωή σας!!!

fatcontrol

Ανάμεσα στα δραστικά συστατικά του CARB & FAT CONTROL , συγκαταλέγεται και η Rhodiola rosea (σε περιεκτικότητα 225mg). Η Rhodiola rosea είναι βότανο που ανακαλύφθηκε από Ρώσους επιστήμονες, το οποίο παρέχει πολλαπλά οφέλη για τον άνθρωπο. Εκτός από τις ικανότητές της στον τομέα της λιποδιάλυσης και στην τήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στο μυϊκό βάρος και το σωματικό λίπος, η “χρυσή ρίζα” (όπως ονομάζεται η Rhodiola rosea στα Ελληνικά) συμβάλλει και στην καταπολέμηση του στρες καθώς αυξάνει τις αντιστάσεις του ανθρώπινου οργανισμού απέναντι σε ποικίλους στρεσογόνους παράγοντες. Ήτοι το όφελος είναι διπλό.

Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 00:00

9 AΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Diet1. Δεν πρέπει να κάνετε βάρη και έντονη σωματική άσκηση ενώ κάνετε δίαιτα γιατί ο λιπώδης ιστός μετατρέπεται σε μυϊκή μάζα: Ο λιπώδης ιστός δεν μπορεί ποτέ να μετατραπεί σε μύες. Αντίθετα, οι άνθρωποι που ασκούνται και αυξάνουν την μυϊκή τους μάζα, όχι μόνο χάνουν πόντους αλλά βελτιώνουν και τις καύσεις τους.

Σελίδα 1 από 2
TOP