Με τη βοήθεια των cookies είμαστε σε θέση να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την πολιτική για τα cookies.

Εαν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρήτη σας, συμφωνείτε με την χρήση αυτών Learn more

Αποδοχή

 H ENERGON BIOTECH S.A. EU είναι ο κεντρικός επιχειρησιακός τεχνοβλαστός / πυλώνας που ασχολείται αποκλειστικά με τη βιοτεχνολογική και ιατρική έρευνα, ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, επιχειρησιακή ανάπτυξη στους τομείς του φαρμάκου, της ειδικής διατροφής, των φυσικών προϊόντων, των συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών, με την επιλογή προϊόντων και ανάπτυξη αποκλειστικών συμβολαίων με κορυφαίες, παγκόσμιας αναγνώρισης εταιρείες με υψηλή εξειδίκευση στους αντίστοιχους τομείς δράσης.

Η ENERGON BIOTECH συνεργάζεται με υψηλού επιστημονικού κύρους επιστημονικά, ιατρικά, κανονιστικά, ερευνητικά συμβούλια διασυνδεόμενα με Πανεπιστήμια και Ακαδημαϊκούς φορείς. Στο επιστημονικό προσωπικό / συνεργάτες της περιλαμβάνονται εξειδικευμένοι ιατροί, φαρμακοποιοί, κλινικοί διατροφολόγοι, χημικοί και άλλων ειδικοτήτων επιστήμονες με ιδιαίτερα αξιόλογα βιογραφικά σημειώματα και οι οποίοι εκτός από τον κεντρικό ρόλο τους, υποστηρίζουν ανελλιπώς και διαρκώς τα προϊόντα που φτάνουν στον καταναλωτή καθώς και απαντούν και εξυπηρετούν άμεσα σε οποιαδήποτε ερωτήματα τεθούν από τους καταναλωτές ή συνεργάτες.

Η ENERGON BIOTECH σε συνεργασία με έτερο μέλος της εταιρικής συνεργατικής ομάδας JANUS MEDICAL RESEARCH LTD, London, UK, επιλέγει και αναπτύσσει προϊόντα υπό τον έλεγχο και σύμφωνα με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας των υψηλότερων προδιαγραφών, σε πρώτες ύλες, τιτλοποιήσεις ενεργών συστατικών, παρασκευής και σύνθεσης προϊόντων, συσκευασίας, παροχής υπηρεσιών και διάθεσης προϊόντων στον καταναλωτή (ISO, Good Manufacturing Practice-GMP, Good Laboratory Practice-GLP).

TOP